Nutrition, kost och kosttillskott |
Exempel på stödord för reflektion inom ”Nutrition, kost och kosttillskott” som kan påverkar träningsresultaten. |
Kost, Mat, Kosttillskott | ||
Skräpmat, Snabbmat, Råvaror | ||
Måltidsmiljö, Måltidssituation | ||
Timing | ||
Kontinuitet, Variation | ||
Frukost, Lunch, Mellanmål, Middag | ||
Innan träning, Under träning, Efter träning | ||
Sammansättning, Mängd | ||
Vätska, Val av dryck | ||
Tillagning, Inspiration, Inspirerande recept | ||
Smak, Konsistens | ||
Portabelt, Tillgängligt, Förvaring | ||
Kostnad, Kvalitet, Inköp | ||
Näringstäthet, Näringsbrist, Energitäthet | ||
Aptit, Mättnad, Hunger | ||
Multivitaminmineral | ||
Salter, Elektrolyter | ||
Idrottsnutrition, Antioxidanter | ||
Koffein, Omega-3, Kreatin | ||
Fettkvalitet, typ av kolhydrater, biologiskt värde på protein |
||
Makronutrienter, Mikronutrienter, Phytonutrienter | ||
Protein, Kolhydrater, Fett | ||
Näringsupptag, Magfunktion | ||
Energibalans, Energiöverskott, Energiunderskott | ||
Personliga preferenser: |
Diskutera och reflektera |
Genom att, i grupp eller individuellt, systematiskt diskutera och reflektera över ovanstående punkterna kan träningsresultaten maximeras. Vägledning för diskussionen finns under INFO |
Start | Start |
© Martin Larsson martin@traningsresultat.se |